SOCIAL MEDIA MARKETING
Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienții lor acolo unde sunt, caracterizând în același timp mărcile lor și extindându-și baza de clienți. Dacă se face corect, marketingul social media poate, de asemenea, să sporească eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale și să conducă traficul, conștientizarea, recunoașterea mărcii și bunăvoința. Dacă v-ați confruntat cu strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, vă putem ajuta.
Serviciile Noastre


Dezvoltare Strategie Social Media Marketing

Oferim o gamă largă de servicii de consultanță în domeniul social media cu valoare înaltă prin care vă ajutăm să obțineți rezultate tangibile din activitățile lor de social media.Management Social Media Advertising

Serviciile noastre de publicitate media socială se dovedesc a accelera creșterea economică. Prin publicitate prin intermediul rețelelor sociale, 100% dintre clienții noștri au văzut rezultate.Crearea de conținut social media

Oferim o gamă largă de servicii de scriere și postare în domeniul social, pentru a vă ajuta să comercializați direct sau indirect ofertele dvs. prin intermediul mediilor sociale online.
Ce este marketingul social media?

Marketingul media social, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul mass-media socială acoperă în primul rând activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitatea media plătită.


De ce aveți nevoie de un management social media?

 

Clienții dvs. sunt pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania dvs., clienții dvs. folosesc zilnic media sociale. Este important să le mențineți angajați și conectați la marca dvs., astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

 

Există oameni care caută compania dvs.

Dacă compania dvs. oferă un produs sau un serviciu, puteți să pariați că există oameni care vorbesc despre acest lucru și căutând companii care îl furnizează. Serviciul nostru de management social media vă va ajuta să vă alăturați conversației și să generați noi clienți.

 

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Trebuie să ascultați ce spun clienții dvs. despre compania dvs. pe social media și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale a ceea ce compania dvs. are de oferit și răspund sincer la observațiile negative.

 

Companiile merită un management social media specializat./strong>

Majoritatea proprietarilor de afaceri și a managerilor de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și o nouă bază de clienți.Procesul Nostru


Dezvoltarea Strategiei

Managementul Reclamelor

Managementul Comunitatii

Crearea de Continut Eficient

Statistici si Raportare

Cum te putem ajuta?

Suntem o echipa sociabila, iar noua noastra afacere vine in principal din recomandari din partea clienților & amp; Prieteni care știu cum lucrăm. Nu credem că vânzătorii ar trebui să facă toate discuțiile pentru noi și vă recomandăm să vorbiți direct clienților noștri pentru a înțelege cine suntem și ce facem. Prețul nostru social media este complet individualizat și se bazează pe situația actuală și pe obiectivele dvs.

CERE O OFERTA


Lucruri cu care Ne mandrim

Construim poduri în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului la realitate

VEZI PORTOFOLIU