PLATA PE CLICK
Ce este Google AdWords?

Google AdWords este un model de marketing pe internet în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., în loc să încercați să “câștigați” aceste vizite în mod organic.
Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare de PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor într-o legătură sponsorizată a unui motor de căutare atunci când cineva caută pe un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor de afaceri.
Management PPC

Platforme precum Google AdWords și anunțurile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta să vă luăm conturile la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul, fie că este vorba de maximizarea randamentului investiției, de creșterea numărului de clienți potențiali sau de conștientizarea mărcii.Serviciile noastre PPC


Audit PPC

Procesul nostru de audit al PPC pornește de la înțelegerea obiectivului de audit, de acoperire și de la analiza datelor.


Bing Advertising

Echipa noastră de agenți de anunțuri din Bing are pregătirea și expertiza de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de platforma PPC populară a lui Bing.Social Advertising

Primitive Designers vă poate ajuta cu campanii sociale plătite, care vă pot conduce publicul țintă spre acțiunile dorite mult mai bine direcționate.


Display Advertising

Anunțurile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Angajarea noastră vă oferă avantajul unui expert AdWords cu normă întreagă, fără costurile suplimentare de angajare a unui alt angajat cu normă întreagă.


Remarketing & Retargeting

Îmbunătățiți rentabilitatea investiției și creșteți numărul de conversii prin comercializare către persoanele care au vizitat cu toții site-ul dvs.


Proces scurt al campaniei noastre cu plata pe clic:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include următoarele componente:

  • Strategia campaniei de căutare PPC
  • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
  • Dezvoltarea reclamei publicitare
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor și urmărirea ROI
  • Optimizarea și dezvoltarea paginilor de destinație
  • Gestionarea și analiza campaniilorLivrabile

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei dvs. în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de rang, astfel încât să știți unde se clasifică organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel de o oră cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, direcția și direcția campaniei dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea.

Să începem
Proiectul dumneavoastră


Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.


CERE O COTATIE DE PRET

Proiectele Noastre

Construim poduri în tehnologia web pentru a conecta obiectivul clientului la realitate

VEZI PORTOFOLIU