SUNTEM CREATIVI

Povestea Noastră

Primitive Designers este o agenție de design premium care se concentrează pe calitate, inovare și viteză. Am folosit tehnologia pentru a aduce rezultate pentru a crește afacerile clienților noștri. Ne mândrim cu o mare etică a muncii, integritate și rezultate finale. De-a lungul anilor, Primitive Designers au reușit să creeze proiecte uimitoare, premiate în mai multe verticale, permițând în același timp clienților noștri să obțină o prezență web mai bună.

 

Filozofie

Filozofia companiei noastre este de a crea un fel de site pe care majoritatea afacerilor doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, responsive pentru mobil și ușor de umblat pentru clienți.

 

Misiune

Ne-am proiectat întregul proces și produsele oferind tot ceea ce are nevoie o afacere atunci când începe – fi-ți siguri că lucrul cu noi este întotdeauna o experiență rapidă, ușoară și fără probleme. Oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului lor fără un preț ridicol, iar echipa prietenoasă oferă expertiza chiar și după ce site-ul dvs. Web este live.

GRUPUL de DESIGN

Cu designerii noștri câștigători, recunoaștem faptul că utilizabilitatea, funcționalitatea și vizualizarea sunt trei dintre cei mai importanți factori atunci când proiectăm interfețe sau site-uri web. Folosind această strategie, lucrăm împreună cu dvs. pentru a ne asigura că mesajele dvs. și obiectivele de marketing sunt întocmite cu designul creat. Vom lucra împreună cu dvs. și vă vom aduce ideea la viață.GRUPUL de DEZVOLTARE

Fiind o companie lider de dezvoltare de aplicații mobile, Primitive Designers are o vastă experiență în crearea de aplicații mobile de înaltă performanță, pline de caracteristici, pentru toate platformele mobile majore, inclusiv iOS, Android, BlackBerry OS și Windows Mobile. Dezvoltatorii aplicațiilor mobile Primitive Designers pot crea aplicația potrivită care să vă satisfacă afacerile, industria și / sau nevoile verticale.


Marian Tanasie

Marian Tanasie

CO FOUNDER / CEO
Stefan Ungureanu

Stefan Ungureanu

CREATIVE DIRECTOR
Jane Dreyer

Jane Dreyer

HR MANAGER
Iuliana Dijmarescu

Iuliana Dijmarescu

Content Specialist


Să începem
Proiectul dumneavoastră

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.

CERE O OFERTA